Deco Creations. De specialist in alle schilder- en behangwerken. Ook plaatsen van laminaat en kleine decoratiewerken.

 
 

Deco Creations, uw specialist in schilder-, decoratie- en behangwerken
in Herent (Vlaams-Brabant) en omstreken

 

Kies voor een creatieve look

Onze slogan is niet voor niets “Wij hebben voor elk interieur de juiste kleur, en nog zoveel meer …”! Bij Deco Creations kunt u dan ook terecht voor een groot aanbod:

  • Alle binnen- en buitenschilderwerken
  • behangwerken
  • Zonwering en raamdecoratie
  • plaatsen van laminaat- en vinylvloeren
  • kleine decoratiewerken
  • kleuradvies

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op via het contactformulier.

Kwaliteit en een perfecte afwerking

Wij staan garant voor topkwaliteit, creativiteit en een uiterst verzorgde afwerking. U kunt op ons rekenen voor projecten die uitblinken in doorgedreven vakmanschap en een uitstekende service. Onze vakmannen werken bovendien enkel met kwaliteitsmerken zoals Trimetal, Sikkens, Polyfilla Pro,Quick Step, Moduleo, Louverdrape®, Arte, Hooked on Walls, …. Ons professionele advies krijgt u er gratis bovenop!

 

Bent u op zoek naar een professionele schilder, behanger of decorateur? Contacteer ons dan nu via het contactformulier. Wij maken met alle plezier een gratis offerte voor u.

 

Om een correcte prijsopgave te kunnen geven, komen wij altijd eerst ter plaatse kijken. Wij zijn actief voor zowel particulieren als bedrijven, winkels, rusthuizen, serviceflats, scholen, etc.

 

U kunt op ons vertrouwen voor projecten in een straal van 30 kilometer rond Herent. Wilt u ons inschakelen voor een project dat buiten deze regio ligt? Geen probleem! Bel of mail ons en bespreek uw project met ons!

Deel deze website